Op dit moment zijn er helaas geen meet-ups met een open inschrijving.

Positieve reacties van deelnemers

De ervaringen met deze bijeenkomsten zijn enorm positief: herkenning, steun, tips en praktische informatie worden gedeeld tijdens een twee of drie uur durend programma: online via Zoom of op locatie. En door de lokale en regionale samenwerking verbindt en verstevigt de band tussen de mantelzorger, de gemeente en de zorg- en welzijnsorganisaties. 

Regulier of met een thema 

Er is een format beschikbaar met een algemene of themagerichte focus. Het combineren van werken en mantelzorgen is bijvoorbeeld een actueel en complex thema. Elien, één van de personages in de documentaire, moet zelfs een keuze maken en stopt dan met werken. Steeds meer mantelzorgers worden hiermee geconfronteerd. Op termijn krijgt dit zelfs economische consequenties. Organiseer eens een meet-up Moeder aan de Lijn voor je medewerkers met specifieke aandacht voor het thema 'werk en mantelzorg'. Of zoek hiervoor de samenwerking met Bureauvijftig en NewAms.

Gehoord in Amsterdam:

"Onze situatie is verdrietig. Maar als je het vergelijkt met de jonge mantelzorger hier aan tafel, dan besef ik dat zij het nog moeilijker heeft. Dat relativeert, verbindt en nodigt mij gelijktijdig uit om haar met mijn ervaringen te proberen te helpen."

Kom naar een van de meet-ups

Niemand beter dan gastheer Eric Corton kan je uitleggen waarom je hierbij wilt zijn.